aktuelt


Der er nye billeder i Galleri Lyrum

Rosensgade 26, 8000 Aarhus

www.lyrum.dk

Du er ALTID velkommen til at besøge mig i mit værksted i Odder 

Tak for prisen Dronninglund Kunstcenter ... Jeg er meget beæret og glad :-) 


https://ligeher.nu/broenderslev/nyheder/mennesker/fire-kunstnere-haedret-paa-kunstcentret/4718742

Fire kunstnere hædret på Kunstcentret


Jørgen Ingvardsen


11. december 2023 kl. 11:00


Fire kunstnere hædret på Kunstcentret


Rent udstillingsmæssigt er året ved at rinde ud på Dronninglund Kunstcenter. Søndag 17. december er det slut for i år. Her på falderebet er der blevet uddelt priser til nogle af de kunstnere, der er med på den store censurerede udstilling DKC2023.

Der er tale om fire priser, som alle blev uddelt lørdag eftermiddag.

Den første pris, kunstnerisk leder Stinne Teglhus uddelte, var den særlige ’Birger Prisen’, der er en ærespris til minde om Birger Jensen, Kunstcentrets grundlægger. Den gives til en dygtig, professionel og ihærdig kunstner. Her faldt valget på keramiker Louise Lange. Hun arbejder til dagligt i familieforetagendet Langes Keramik i Aalborg. Hun er repræsenteret på udstillingen med værker i stentøj.


DKC2023 Prisen tilfaldt Kirsten Fyhn, der her ses ved et af sine malerier, som kunstnerisk leder Stinne Teglhus viser frem.Foto: Jørgen Ingvardsen

Den næste pris, der blev uddelt, var en talentpris, kaldet DKC2023 Prisen. Der gives for en særlig indsats fra en kunstner, der skiller sig ud fra mængden ved godt håndværk, et særligt talent inden for sit felt, eller som man på anden måde lægger mærke til på udstillingen. Den tilfaldt Kirsten Fyhn, der udstiller malerier.

- Der foregår meget på mine billeder, for jeg har så meget at fortælle, sagde hun i sin takketale.

- Mine billederne er det, beskueren ser. For mig er det en rejse at være maler, og jeg er altid spændt på, hvor jeg skal hen, sagde hun.

...